A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела термінове засідання комісії з ТЕБ та НС у зв’язку з затопленням Нововасилівського понтонного мосту

Дата: 26.02.2021 16:08
Кількість переглядів: 390

У п’ятницю, 26 лютого 2021 року, у міській раді відбулося позачергове засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Інни Бойко за участі представників відповідних організацій та служб.Фото без опису

На порядок денний було винесено питання заборони руху транспортних засобів по ділянці автомобільної дороги О151905 (Снігурівка-Антонівка)-Нововасилівка-Галаганівка в зв’язку з виникненням небезпечних умов (затоплення понтонного мосту через річку Інгулець) та виділення коштів на проведення аварійних ремонтних робіт для відновлення роботи даного мосту.

На початку засідання, перший заступник міського голови Андрій Гищак проінформував присутніх, що внаслідок численних перевантажень через рух великогабаритного транспорту в одній із частин Нововасилівського понтонного мосту на ділянці автомобільної дороги О151905 (Снігурівка-Антонівка)-Нововасилівка-Галаганівка практично навпіл тріснули металеві балки через пробоїни в понтоні. В зв’язку із значним пошкодженням елементів, що призвело до його часткового затоплення та з метою попередження виникнення аварійних ситуацій на даній ділянці автомобільної дороги виникла необхідність терміново заборонити рух транспортних засобів.

Відповідно до Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007р. №879 терміново направлено листи до управління інфраструктури облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг, ВП №2 Баштанського РВП ГУНП у Миколаївській області з повідомленням про виникнення небезпечних умов проїзду та необхідності заборони руху транспортних засобів по Нововасилівському понтонному мосту на ділянці автомобільної дороги 0151905 (Снігурівка-Антонівка)-Нововасилівка-Галаганівка на період проведення відновлювальних робіт.

Відповідно до пунктів 6.1-6.2 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за їх рівнями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №368 визначено надзвичайну ситуацію місцевого рівня.

Для проведення відновлювальних робіт (підйом понтонів) планується залучення підйомного крану великої вантажопідйомності ПАТ «Югмормонтаж» з м.Херсон.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано