A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Життя - це щастя!

Дата: 26.02.2021 21:03
Кількість переглядів: 387

З метою розкриття значення і цінністі життя людини, формування вміння бачити в життєвих негараздах лише тимчасові труднощі і бажання долати їх, формування життєвих цінностей в Снігурівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 пройшов тиждень профілактичної роботи щодо запобігання суїцидальним спробам серед учнів середнього та старшого шкільного віку.

Практичний психолог Бабенко А.В. підготувала й провела низку різноманітних заходів зі школярами. Цікавою і корисною для учнів 5-х та 6-го класу була година спілкування з елементами тренінгу «Життя-це щастя!». Під час виконання вправи «Квітка щастя» діти впевнилися, що вони мають усе для щасливого життя, та існує багато речей, які є стимулом і мотивацією для життя. Учні дійшли висновку, що кожна людина є унікальною і вміє робити щось, чим може пишатися.

Змістовно пройшов підготовлений психологом захід «Світ віртуальний - лихо реальне» для учнів 7-9 класів, під час якого Бабенко А.В. разом з учнями виявили позитивні і негативні сторони спілкування в соціальних мережах та їх вплив на особистість. За підтримки класних керівників учнями було створено пам’ятку безпечної поведінки в мережі. Тренінгові заняття «В житті є цінним кожне слово», проведені для старшої ланки, підвели хлопців і дівчат до висновку, що кожне слово, кожна дія має вплив на людину. Тому слід бути тактовним у спілкуванні з іншими.

Протягом тижня проведено інформаційні заняття «Національна Дитяча Гаряча Лінія» - для дітей і про дітей, з метою формування уявлення про роботу НДГЛ як безпечного та комфортного середовища для отримання допомоги дітям. 

Підсумком тижня стала промова, яку оголосила Бабенко Анна Валентинівна:

«Працюй, ніби тобі не потрібно грошей.

Люби, ніби тобі ніхто ніколи не завдавав болю.

Танцюй, ніби ніхто на тебе не дивиться.

Співай, ніби ніхто тебе не чує.

Живи, ніби на землі рай…

Живи і будь щасливим!!!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано