A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела міжвідомчу апаратну нараду

Дата: 01.03.2021 21:46
Кількість переглядів: 426

У понеділок, 1 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко провела міжвідомчу апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів міської ради, установ та організацій міста, в ході якої було обговорено ряд важливих питань.Фото без опису

На початку наради, міський голова представила присутнім новопризначених керівників та спеціалістів міської ради та підпорядкованих установ. Відтак, з сьогоднішнього дня був призначений новий керівник КП «Снігурівський комунальник» Олександр Парфелюк та керівником КП «Снігурівський благоустрій» стала Олена Піхоцька, яка до цього дня виконувала обов’язки начальника. Обов’язки керівника Інклюзивно-ресурсного центру було покладено на Ольгу Чухліб. Також були представлені: Юлія Клапчук – начальник відділу освіти, начальник служби у справах дітей – Іванна Наріжня, завідувач сектору агропромислового розвитку, торгівлі та оподаткування – Наталія Суслєганова, головний спеціаліст сектору з енергоменеджменту та інвестицій – Ольга Лєвшова,  завідувач сектору аудиту та контролю – Тетяна Чугай, головний спеціаліст по дозвільній та мобілізаційній роботі – Олег Нартов.

На нараді було обговорено ряд організаційних питань, необхідність встановлення дорожніх знаків біля будівлі колишнього банку «Україна» та Снігурівської опорної школи,  питання декларування одноосібниками та інше.

За підсумками проведеної наради було надано відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано