СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Питання ремонту Нововасилівського понтонного мосту зрушилось з мертвої точки

Дата: 03.03.2021 07:02
Кількість переглядів: 540

З самого ранку 2 березня 2021 року і до пізнього вечора тривали аварійні ремонтні роботи з підняття Нововасилівського понтонного мосту. Роботи проводилися знову ж таки за участі керівництва громади – першого заступника міського голови Андрія Гищака та секретаря міської ради Сергія Верловицького, старости Нововасилівського старостинського округу Сергія Гарана, представників рятувальних служб, працівників КП «Снігурівський благоустрій» та КП «Снігурівський комунальник», ТОВ СГВП «Снігурівське», небайдужих місцевих мешканців за допомогою залученої техніки підприємців та сільгоспвиробників.Фото без опису

Неймовірними зусиллями, сантиметр за сантиметром доводилося піднімати втоплені понтони. Кілька разів вся робота зводилась нанівець у зв’язку з поломкою помпи, через що міст швидко опускався на дно і все починалося з самого початку. Лише завдяки наполегливості учасників аварійних робіт, все ж вдалося відкачати воду з понтонів та обстежити рівень їх пошкодження. Відтак, один з понтонів отримав значні пробоїни і в свою чергу його вже вивели з-під конструкції мосту. Другий понтон виявився цілим і під час інциденту з фурою просто був затоплений під вагою сусіднього втопленого понтону та самої фури. Вже зранку 3 березня пошкоджений понтон витягатимуть на берег для подальшого ремонту.

Таким чином, з впевненістю можна сказати, що найважчий етап у даних роботах вже пройдено. Тепер залишається провести зварювальні роботи та повернути понтон на місце. До моменту завершення ремонту мосту, автомобільний рух відновлено не буде. Наразі вирішується питання щодо маршрутного автобусу, який від 2 до 4 разів на день підвозитиме місцевих мешканців до міста. Графік руху буде узгоджено сьогодні.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано