СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо проведених аварійних ремонтних робіт Нововасилівського понтонного мосту

Дата: 05.03.2021 17:31
Кількість переглядів: 533

Наразі завершено перший етап аварійних ремонтних робіт з відновлення роботи Нововасилівського понтонного мосту. Від самого початку не було можливості залучити відповідні структури для проведення ремонтних робіт, оскільки довелося б чекати щонайменше півтора місяці, аби до нас направили відповідних спеціалістів. Відтак, дані роботи було проведено виключно на ентузіазмі влади, місцевих жителів, підприємців, сільгоспвиробників та представників деяких установ та організацій громади.Фото без опису

Стосовно наступного етапу робіт. Згідно проведеного обстеження, пошкоджений понтон ремонтувати буде вкрай важко. Тому, зараз розглядаються варіанти закупівлі нового понтону. З даного питання Снігурівська міська рада звернулася до мецената, який небайдужий до долі нашої громади - Олексія Вадатурського та ще до ряду фірм, від яких наразі очікуються пропозиції та розрахунки вартості виготовлення нового понтону. У зв’язку з тим, що міст в аварійному стані, проїзд для автомобільного транспорту закритий. 

Снігурівська міська рада висловлює щиру подяку учасникам першого етапу аварійних робіт: Подубієнко Віктору (за наданий човен), Бень Володимиру, Кузнєцову Олександру та Громакову Вадиму (за надану техніку та допомогу у переміщенні пошкодженого понтону на берег), Каткову Олександру та Гобокану Івану (за надану допомогу та практичні поради і консультації), Корсуну Семену (за надані поради та проведення робіт з відрізання понтону від мосту), Ковальчуку Андрію, Громовому Володимиру, Копилову Олександру, Грецькому Василю та Меньшову Сергію (за надану фізичну допомогу); підприємцям: голові ТОВ СГВП «Снігурівське» Вадиму Бєліку та ПП Олександру Кисельову (за надану техніку та обладнання), ПП Діброву Олександру (за надані матеріали для ремонту), командиру відділення 24-ї ДПРЧ РС ГУ ДСНС Дмитру Катеринчуку; працівникам КП «Снігурівський благоустрій»: Сергію Іванченко, Володимиру Загаєвському, Михайлу Чернюку, Олексію Кохаєву, Юрію Костенко та Олегу Крощенко; працівникам КП «Снігурівський комунальник»: Володимиру Шевченко, Андрію Вороніну, Сергію Іскову, Валерію Трєскову, Анатолію Сьомкі, Валерію Сазонову, Дмитру Котовському, Олександру Русалову та Віктору Пащєнко; Віталію Малому та Андрію Москаленко (за надану фізичну допомогу).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано