A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня

Дата: 05.03.2021 19:41
Кількість переглядів: 657

Весна – найпрекрасніша пора року. З її першим подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. Саме прекрасна половина людства наповнює будні яскравими фарбами, спонукає до шляхетних вчинків і добрих справ.Фото без опису

У п’ятницю, 5 березня 2021 року, в приміщенні Снігурівської дитячої школи мистецтв відбувся святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня. До представниць прекрасної статі з вітальними словами та побажаннями звернулись міський голова Інна Бойко та заступник голови Баштанської районної ради Тетяна Мезіна.

«Шановні жінки! Прийміть найщиріші вітання зі святом весни, молодості та краси – 8 Березня! Це свято є символом усього, що є в світі найсвітлішого – добра, кохання та радості. Це також особливе свято для матерів, особливо тих, чиї сини зараз захищають нашу державу. Нехай вони всі повернуться додому цілими і неушкодженими. Усім вам я хочу побажати здоров’я, щастя, благополуччя, процвітання, нехай вас люблять та поважають чоловіки. Нехай буде мир у ваших домівках. Зі святом вас!», – зазначила Снігурівський міський голова у своєму виступі.

За багаторічну наполегливу працю, високий професіоналізм, відданість обраній справі, активну життєву позицію, відзнаками «За заслуги перед Снігурівщиною ІІ ступеня» та грамотами було нагороджено працівників медичних закладів громади, педагогів, працівників культури та комунальних підприємств.

Артисти та вихованці будинку культури і дитячої школи мистецтв яскравими, запальними виступами додали усім гарного настрою. Кожен виступ артистів  глядачі зустрічали бурхливими оплесками. Святкова програма вражала яскравістю та різнобарвністю: жінок того дня вітали маленькі і дорослі артисти, даруючи своє вокальне та хореографічне мистецтво.

Дорогі жінки! Нехай все життя Вас супроводжують слова любові! Хай всі захоплюються вашою красою! Щастя вам, усмішок, солодкого стану душі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано