A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До Дня народження Т.Шевченка

Дата: 10.03.2021 15:40
Кількість переглядів: 440

«Ну що б, здавалося, слова…

Слова та голос – більш нічого.

А серце б’ється – ожива,

Як їх почує!...», - сказав Т. Шевченко.

Справді, слово має дуже велику силу. Воно здатне піднести до небес, може зранити душу! А може повести за собою сотні людей, цілі покоління, нації! Майстром слова, генієм українського народу став Тарас Шевченко та його геніальні твори мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди 207-річчя від Дня народження Тараса Шевченка учні Снігурівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 долучилися до ХХІІ конкурсу читців Шевченківської поезії «Заповіт - 2021». Учасники шкільного туру згадали, ким був Т. Шевченко, яку роль відіграв у становленні нашої держави. Кожен учасник, від наймолодшого до найстаршого шкільного віку, продекламували поезії письменника. За результатами конкурсу перемогу здобули: Олексюк Данііл та Новікова Катерина – молодша група (учителі: Бекеш Л. В. та Гальович О. В.), Бібік Владислава та Чернишов Максим – середня вікова категорія (учитель Єфименко О. А.), Оришака Катерина та Полупан Валерія – старша група (учителі: Єфименко О. А. та Гальович О. В.).

Відео-роботи переможців шкільного етапу направлено до Миколаївського фонду «Дітям України». Бажаємо творчих успіхів конкурсантам!

Учитель української мови та літератури Гальович О. В.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано