СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці провели навчальний семінар з питань цивільного захисту та пожежної безпеки

Дата: 11.03.2021 18:33
Кількість переглядів: 465

У четвер, 11 березня 2021 року, в залі засідань Снігурівської міської ради відбулося навчання посадових осіб органів місцевого самоврядування та посадових осіб потенційно небезпечних об’єктів, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту та протипожежної безпеки. Відкрив навчальний семінар перший заступник міського голови Андрій Гищак. Навчання проводив викладач курсів удосконалення керівних кадрів Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області Вадим Кадимський.Фото без опису

Перша частина заняття була присвячена організації системи цивільного захисту в об’єднаних територіальних громадах. Слухачі були ознайомлені з основними законодавчими актами у сфері цивільного захисту та пожежної безпеки, а саме Кодексом цивільного захисту України, основними законодавчим актами, які необхідні у рамках планування евакуаційних заходів, з основами функціонування Єдиної державної системи цивільного захисту України. Вагому увагу було приділено рекомендаціям щодо вироблення алгоритмів практичних дій керівників, персоналу при виникненні надзвичайних подій в установах, організаціях та на об’єктах з масовим перебуванням людей.

Друга частина семінару стосувалась підготовки до майбутніх командно-штабних навчань та підготовки до комплексної перевірки Снігурівської ОТГ з питань організації заходів цивільного захисту, які мають відбутися у травні місяці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано