A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

14 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

Дата: 14.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 4002

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань щороку 14 березня в нашій державі відзначають День українського добровольця.

Саме 14 березня 2014 року розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону, коли понад п’ять сотень бійців Самооборони Майдану прибули на полігон в Нові Петрівці Київської області.

З нагоди Дня українського добровольця, в бібліотеках Публічної бібліотеки пройшли заходи: патріотичні години «Герої нашої доби», «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця», Добровольці сьогодення – пам’ять про загиблих», «Добровольці - вони були першими», перегляди літератури «Люди, що несуть державу у своїх душах», «Добробати – воїни добра» та інші. Організовані книжкові виставки: «Доброволець – герой сьогодення», «Твої сини, Україно!», «Герої нескореної України», «Добробати - воїни добра».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано