A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела зустріч з мешканцями Нововасилівського старостинського округу

Дата: 12.03.2021 19:52
Кількість переглядів: 347

У п’ятницю, 12 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом зі своїм першим заступником Андрієм Гищаком провели робочу зустріч з мешканцями Нововасилівського старостинського округу, в ході якої було обговорено питання ремонту понтонного мосту. Очільниця громади повідомила, що міською радою було направлено листи до ряду підприємств, які можуть провести ремонтні роботи. Відповідь з такою пропозицією днями надійшла від ТОВ СП «Нібулон».

Депутатами міської ради в ході позачергового засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг, було прийнято рішення віддати понтон Нововасилівського мосту на ремонт до ТОВ СП «Нібулон». Наразі тривають переговори з даного приводу.

За наявною інформацією, зварювальні ремонтні роботи триватимуть близько двох тижнів. Вартість ремонту пошкодженого понтону, з урахуванням доставки до ССЗ «Нібулон» для ремонту та подальшу доставку з розвантаженням на березі річки Інгулець становитиме 364тис.грн. (ціна без врахування ПДВ)

Учасники зустрічі також обговорили і низку інших питань, які стосувались ремонту доріг, забезпечення підвозу мешканців, надання медичних послуг та освітньої реформи (створення ліцею для збереження 10-12 класів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано