СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Форум активних жінок міста Миколаєва та області "Дієва жінка: міфи та реальність"

Дата: 16.03.2021 07:54
Кількість переглядів: 447

Минулого тижня у Миколаєві відбувся форум для жінок з інвалідністю. Труднощі працевлаштування, подолання стереотипних поглядів у суспільства - такі теми обговорили учасники зібрання. Мета форуму - допомогти жінкам працевлаштуватись.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

На заході за сприяння Снігурівської міської ради побувала голова ГО "Снігурівська організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю" Тетяна Васюра та член організації Ольга Сафіна.

"У працевлаштуванні чоловік скоріше знайде роботу, ніж жінка. В освіті легше чоловік здобуде її, ніж жінка, тому що його профіль все ж таки ширше, ніж у жінок з інвалідністю. У жінок з інвалідністю чимало каменів спотикання в архітектурних спорудженнях, в медичних оснащеннях і таке інше. Але жінки більш активні і вони, все-таки, готові до кризових явищ і готові боротися з негараздами життя легше, ніж чоловіки. Ментальні бар’єри також є. Чому? Тому що до жінок з інвалідністю, навіть якщо вона буде неймовірно гарна, не побоїмось цього слова, все одно буде таке нехтування певне, тому що жінка з інвалідністю. На жаль, наше суспільство ще не побороло ці бар’єри, але я думаю, що ось такі заходи допомагають кожному з нас і суспільству долати ці бар’єри", - відзначають організатори.

Наші активістки також поділилися з присутніми своїм баченням та життєвим досвідом, активно приймаючи участь у обговоренні цікавих питань форуму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано