A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Снігурівська ОТГ перемогла у конкурсі проєктів «Волонерство в громаді» від ULEAD з Європою

Дата: 16.03.2021 08:13
Кількість переглядів: 695

Снігурівська міська територіальна громада з Миколаївщини перемогла у  фінальному етапі всеукраїнського конкурсу «Волонтерство в громаді», представивши на конкурс проєкт «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття захисних масок, халатів, постільної білизни та подушок».

Фото без опису

«Метою конкурсу є розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у територіальних громадах для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19. Програма «U-LEAD з Європою» прагне трансформувати у конкретні проєкти енергію та ентузіазм активних мешканців громад та неприбуткових організацій, що стануть партнерами для органів місцевого самоврядування на шляху здійснення перетворень, спрямованих на поліпшення якості життя в громадах для усіх їх мешканців та сприяння сталому розвитку громад в умовах пандемії», - зазначив керівник ULEAD Миколаївський регіональний офіс Олег Ільницький.

Конкурс проєктів було оголошено наприкінці 2020 року, відбір тривав у два етапи і завершився на початку березня. Всього у різних областях України перемогу отримали 17 проєктів з-поміж понад сотні заявок від громад. Ці проєкти впроваджуватимуться в територіальних громадах України у співпраці органів місцевого самоврядування з неприбутковими організаціями, які й стануть виконавцями проєктів.

Ініціювати та подавати проєкти могли сільські, селищні та міські ради громад з населенням до 50 000 осіб у співпраці з неприбутковими організаціями (громадськими об’єднаннями, благодійними організаціями, комунальними закладами/установами).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано