СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Школа - Profi «Ефективна бібліотека»

Дата: 17.03.2021 13:20
Кількість переглядів: 427

17 березня Публічною бібліотекою проведено годину професійного спілкування  «Імідж сучасного бібліотекаря – професіонала». У заході взяли участь працівники бібліотек-філій. Про складові та завдання з удосконалення професійного іміджу бібліотекарів значну увагу у своєму вступному слові приділила  директорка  Публічної бібліотеки Аліса Косій.Фото без опису

Модерували захід методист Ірина Євдокимова та бібліотекар Надія Мочаліна. Під час години професійного спілкування було розглянуто коло питань, пов’язаних з трансформацією професійного іміджу бібліотекаря, зокрема: вимоги до сучасного фахівця як  організатора, взаємодія бібліотекаря і користувача,  використання  інноваційних форм, поради щодо створення професійного іміджу бібліотекаря та як зламати стереотипні уявлення про бібліотечну професію, бібліотеку тощо. Для бібліотекарів були підготовлені практичні заняття, з якими всі вміло упоралися. 

Захід відбувся у творчій дружній атмосфері і надихнув учасників на створення власного креативного позитивного професійного іміджу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано