A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Чекаємо на пропозиції мешканців ОТГ!

Дата: 17.03.2021 14:30
Кількість переглядів: 415

Снігурівська об’єднана територіальна громада має на меті створення умов для повноцінного функціонування ОТГ, зокрема, через зростання добробуту і підвищення якості життя населення, забезпечення позитивних зрушень в економіці, підвищення її конкурентоспроможності як основи для збалансованого зростання стандартів та показників економічного розвитку.

Фото без опису

Кожен мешканець Снігурівської ОТГ хоче спостерігати розбудову та модернізацію інфраструктури, бачити створені умови для якісного та безпечного середовища життєдіяльності населення, безперебійне та якісне надання комунальних послуг, ремонт доріг та збирання твердих побутових відходів, покращення соціальної сфери та інфраструктури на селі тощо.

Снігурівська міська рада з метою вивчення громадської думки звертається до мешканців громади з проханням надавати свої пропозиції стосовно власного бачення в питаннях розвитку освіти, культури та спорту; захисту довкілля та «зеленого туризму»; комунального господарства; громадських місць відпочинку тощо.

Якщо Ви хочете приймати активну участь у життєдіяльності своєї ОТГ, долучайтеся! Надсилайте свої пропозиції (фотографії, макети, зразки розташування та назви об’єктів) стосовно покращення соціально-економічного та культурного розвитку громади на електронну пошту міської ради rada-sng@ukr.net з поміткою «ПРОПОЗИЦІЯ ВІД МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ», або за адресою: м. Снігурівка, вул.. Центральна, 72 (каб. 308)

Переконані, що лише спільними зусиллями можливо створити позитивний імідж Снігурівської ОТГ, перетворивши нашу громаду на успішну, комфортну, сучасну та дієву одиницю місцевого самоврядування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано