СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Про скликання VІІ сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 19.03.2021 10:21
Кількість переглядів: 773

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

VІІ сесії Снігурівської міської ради 8 скликання

від 30.03.2021 року, 14:00, м. Снігурівка, вул. Центральна, 72

Фото без опису

  1. Про хід реалізації Стратегічного плану розвитку Снігурівської міської територіальної громади до 2030 року.
  2. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету Снігурівської міської ради за 2020 рік.
  3. Про затвердження бюджетного регламенту Снігурівської міської ради.
  4. Про внесення доповнення до заходів по виконанню Програми соціально-економічного та культурного розвитку населених пунктів Снігурівської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік, затверджених рішенням ІV позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 № 20.
  5. Про внесення змін до бюджету Снігурівської міської територіальної громади на 2021 рік.
  6. Про внесення змін в додатки до рішення від 28 липня 2020 року № 6 “Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Снігурівської міської ради”.
  7. Про утворення віддалених робочих місць Центру надання адміністративних послуг Снігурівської міської ради в с. Василівка, с. Кобзарці, с. Павлівка та затвердження графіків роботи віддалених робочих місць адміністраторів.
  8. Про внесення змін до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 6 “Про закріплення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання за виборчими округами”.
  9. Про внесення змін до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 5 “Про утворення постійних комісій Снігурівської міської ради 8 скликання, затвердження Положення та персонального складу комісій”.
  10. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності Снігурівської міської ради.
  11. Про затвердження Положення про сектор енергоменеджменту, муніципальних ініціатив та інвестицій Снігурівської міської ради.
  12. Про затвердження Положення про сектор економічного розвитку, агропромислового комплексу, торгівлі та оподаткування.
  13. Про реорганізацію шляхом приєднання юридичної особи Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Журавлик” Снігурівської міської ради до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.
  14. Про затвердження Положення Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради у новій редакції.
  15. Про утворення служби перевезення Соціальне таксі в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради.
  16. Про затвердження Статуту КП Снігурівський сервіс у новій редакції.
  17. Про проведення передачі необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів та інших матеріальних цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління фінансовому відділу Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.
  18. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від КП “Снігурівський міськводоканал” на баланс та у господарське відання КП “Снігурівський сервіс”.
  19. Про передачу транспортного засобу від КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради на баланс та господарське відання КП “Снігурівський комунальник” .
  20. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради транспортних засобів та передачу їх на баланс і в господарське відання комунальному підприємству “Снігурівський комунальник”.
  21. Про проведення передачі рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління юридичних осіб, засновником яких є Снігурівська міська рада.
  22. Про безоплатну передачу рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей, що перебувають на балансі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради, у комунальну власність Шевченківської сільської територіслької громади в особі Шевченківської сільської ради.
  23. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 116.
  24. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, с. Безіменне, вул. Молодіжна, 88.
  25. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, с. Івано-Кепине, вул. Центральна, 9.
  26. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, 5.
  27. Про затвердження списку присяжних Снігурівського районного суду Миколаївської області.
  28. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.
  29. Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік, затвердженого рішенням VI позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 12 лютого 2021 року № 4.
  30.  

    Земельні питання.

     

  31. Про внесення змін в Додаток 1 затверджений рішенням VІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 12 лютого 2021 року № 48 «Про затвердження переліку земельних ділянок, які передбачені для продажу прав на них на конкурентних засадах (земельних торгах)».
  32. Про надання громадянам України дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.
  33. Про надання дозволу громадянам України на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  34. Про надання дозволу громадянину України Середі В.М. на розробку технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення фермерського господарства.
  35. Про надання дозволу громадянам України на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  36. Про надання дозволу громадянам України на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється з метою подальшої передачі в оренду.
  37. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність громадянам України для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  38. Про виділення громадянину України Сапсаю В.Д. земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  39. Про передачу в оренду ПОСП «ФОРВАРД» земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  40. Про передачу земельної ділянки у власність обслуговуючому кооперативу «Гаражний кооператив «Фаворит» для колективного гаражного будівництва.
  41. Про передачу в оренду Кошевому М.А. земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  42. Про передачу в оренду ТОВ «СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ» земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  43. Про передачу в оренду Єндзевичу В.І. земельних ділянок (невитребувані земельні частки (паї)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  44. Про внесення змін у договір оренди землі, укладений з ТОВ «Беркут».
  45. Про внесення змін у договір оренди землі, укладений з ПСП «Агрофірма «Роднічок».
  46. Про внесення змін в рішення ІІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради Миколаївської області 8 скликання від 15 грудня 2020 року № 44.
  47. Про припинення права постійного користування землею Снігурівській районній раді по вул. Центральна, 72 в м. Снігурівка Миколаївської області.
  48. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано