A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До Всесвітнього дня поезії

Дата: 19.03.2021 14:27
Кількість переглядів: 519

"Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі"

 (Л. Костенко)

Фото без описуФото без описуФото без опису

Березень багатий на визначні події для книголюбів і всіх, хто щодня опановує мистецтво слова. Відсвяткували День письменника, час святкувати день, який складно уявити більш доречним в іншу пору року. Ну бо коли, як не весною, відзначати День поезії – свято словесної чуттєвості й довершеного вміння кількома словами висловити невисловлюване.

Щорічно 21 березня за ініціативою ЮНЕСКО святкують Всесвітній день поезії. Віддавна саме поезія найпершою реагувала на всі події, які змінювали хід історії і життя людини, саме вірші в усі війни першими линули з фронту, сповнені ран, що ще наривають. І лише потім усе це підхоплювала проза.

З метою відзначення цього свята в Публічній бібліотеці за участю учнів 9-10 класів Cнігурівської ЗОШ №3 та бібліотекаря Карпінської О. М. пройшов поетичний ланч «Поезія-мелодія душі».  В теплій, невимушеній атмосфері відбулася бесіда про поезію, читалося багато  віршів українських та зарубіжних авторів. Читачі та бібліотекарі  продекламували поезії своїх улюблених авторів. Увазі читачів було запропоновано поетичні збірки поетів-ювілярів Миколаївщини. Зустріч була цікавою і змістовною, а головне - всім сподобалось, адже світ поезії прекрасний і незвіданий і кожен, хто потрапляє в нього отримує безодню естетичної насолоди і влаштовує свято своїй душі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано