A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Атестація педагогічних працівників

Дата: 19.03.2021 15:59
Кількість переглядів: 562

Атестація педагогічних працівників – надважливий етап діяльності кожного закладу освіти. За результатами атестації визначаються відповідність педпрацівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.

Фото без описуФото без опису

Підходить до завершення атестаційний перебіг 2020-2021 навчального року. З метою забезпечення його якості в освітніх закладах Снігурівської громади, Центром професійного розвитку педагогічний працівників Снігурівської міської ради проведено цикл онлайн-вебінарів для керівних кадрів закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти «Атестація: крок за кроком», де директори та їх заступники мали змогу відшліфувати власні знання й майстерність, знайти відповіді на проблемні питання та розв’язки нестандартних ситуацій.

Засідання педагогічної онлайн-студії «Знайомтесь: мої професійні надбання», що відбувалися щотижня протягом лютого-березня 2021 року, дали змогу педагогічній спільноті об’єднаної територіальної громади поповнити власний досвід, дізнатися про професійні надбання вчителів та вихователів, які атестуються у поточному навчальному році на відповідність або присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання. А для педагогів, які атестуються, – це можливість підсумувати фахову діяльність, продемонструвати найкращі професійні надбання, отримати від соціуму схвалення себе і того, що робиш.

Висловлюємо вдячність усім педагогам, котрі брали участь у вищезазначених заходах і бажаємо успіхів на заключному підсумковому етапі атестації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано