A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Працювала «земельна комісія» міськради

Дата: 19.03.2021 20:13
Кількість переглядів: 366

19 березня 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Кравченка відбулось засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього середовища. Депутатами якісно було опрацьовано декілька десятків питань порядку денного.Фото без опису

Зокрема, це питання надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, зміни цільового призначення земельних ділянок, дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства.

Також депутати розглянули питання про виділення в натурі (на місцевості), передачу в оренду та у власність земельних ділянок фізичним та юридичним особам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, колективного гаражного будівництва.

Розглянуто й питання про внесення змін до деяких договорів оренди землі та рішень минулих сесій міської ради. Також обранці обговорили найбільш гострі питання, які виникають у землевпорядній сфері громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано