A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики Снігурівської міської ради 8 скликання

Дата: 22.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 324

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, депутатської діяльності та етики Снігурівської міської ради 8 скликання від 23 березня 2021 року о 14:00

 

  1. Про внесення змін до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 6 “Про закріплення депутатів Снігурівської міської ради 8 скликання за виборчими округами”.
  2. Про внесення змін до рішення ІІ позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 01 грудня 2020 року № 5 “Про утворення постійних комісій Снігурівської міської ради 8 скликання, затвердження Положення та персонального складу комісій”.
  3. Про затвердження списку присяжних Снігурівського районного суду Миколаївської області.
  4. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян по Снігурівській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки.
  5. Про внесення доповнень до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Снігурівської міської ради на 2021 рік, затвердженого рішенням VI позачергової сесії Снігурівської міської ради 8 скликання від 12.02.2021 року №4.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано