A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Порядок денний засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг

Дата: 23.03.2021 08:39
Кількість переглядів: 345

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності,  промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг від 23 березня 2021 року

початок засідання: о  14.00 годині в приміщенні Снігурівської міської ради

  1. Про затвердження Статуту КП “Снігурівський сервіс” у новій редакції.
  2. Про проведення передачі рухомого, нерухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від КП “Снігурівський міськводоканал” на баланс та у господарське відання КП “Снігурівський сервіс”.
  3. Про передачу транспортного засобу від КНП “Снігурівська міська лікарня” Снігурівської міської ради на баланс та господарське відання КП “Снігурівський комунальник”.
  4. Про прийняття у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради транспортних засобів та передачу їх на баланс і в господарське відання комунальному підприємству “Снігурівський комунальник”.
  5. Про надання згоди на передачу в оренду приміщень нежитлової будівлі, розташованої за адресою: м. Снігурівка, вул. Жовтнева, 116.
  6. Про надання згоди на передачу в оренду нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, с. Безіменне, вул. Молодіжна, 88.
  7. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., Снігурівський р-н, с. Івано-Кепине, вул. Центральна, 9.
  8. Про надання згоди на передачу в оренду частини нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., м. Снігурівка, вул. Центральна, 5.
  9. Про проведення передачі рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей від Снігурівської міської ради на баланс та в оперативне управління юридичних осіб, засновником яких є Снігурівська міська рада.
  10. Про безоплатне прийняття рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст ліквідованого Снігурівського району в особі Баштанської районної ради у комунальну власність Снігурівської міської територіальної громади в особі Снігурівської міської ради.
  11. Про безоплатну передачу рухомого майна, необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів, матеріалів та інших цінностей, що перебувають на балансі КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Снігурівської міської ради, у комунальну власність Шевченківської сільської ради.
  12. Про проведення передачі необоротних активів, малоцінних та швидкозношувальних предметів та інших матеріальних цінностей від міської ради на баланс і в оперативне управління фінансовому відділу Снігурівської міської ради та створення комісії по проведенню передачі майна.
  13. Розгляд звернення Горбонос К.В. з питання встановлення бетонних плит та воріт на міському кладовищі, яке знаходиться по вул. Чайковського.
  14. Розгляд доповідної записки КП «Снігурівський благоустрій» щодо списання майна, непридатного для подальшого використання.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано