A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Відновлено роботу Нововасилівського понтонного мосту

Дата: 23.03.2021 19:20
Кількість переглядів: 429

У вівторок, 23 березня 2021 року, було проведено завершальний етап ремонтних робіт Нововасилівського мосту, в ході якого повністю відремонтований понтон було встановлено на своє місце. Наразі рух автомобільного транспорту через Нововасилівський понтонний міст відновлено.Фото без опису

Працівники ТОВ СП «ПАЕК» спільно з працівниками комунальних служб та небайдужими місцевими мешканцями провели зварювальні роботи понтону, під час яких було проведено повну заміну пошкоджених листів металу. Понтон також було пофарбовано для того, щоб зменшити вплив корозії на метал та збільшити строк експлуатації. На завершальному етапі робіт було залучено трактори ТОВ СП «ПАЕК» та підйомний кран від Снігурівського елеватору ТОВ «Прометей», під час яких понтон було заведено під міст та закріплено на місці.

Нагадаємо, що з самого початку міською радою було направлено листи до ряду підприємств та установ, які можуть провести ремонт понтону. Було отримано пропозицію від ТОВ СП «Нібулон» на проведення ремонту на загальну вартість 364 тис.грн (без ПДВ). Проте, згодом було отримано пропозицію від ТОВ СП «ПАЕК», які погодились провести ремонт понтону власними силами. Відтак,  міською радою було відшкодовано лише вартість металу в розмірі 50 тис.грн.

Наразі тривають роботи по встановленню камер відеоспостереження біля мосту.

Снігурівська міська рада висловлює щиру подяку всім учасникам ремонтних робіт, а саме: керівництву ТОВ СП «ПАЕК» за безоплатно проведені роботи, надану техніку та працівників, ТОВ «Прометей» за наданий підйомний кран, ТОВ СГВП «Снігурівське», працівникам КП «Снігурівський благоустрій» та небайдужим місцевим мешканцям за допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано