A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Пройшло засідання «гуманітарної» постійної комісії

Дата: 24.03.2021 14:13
Кількість переглядів: 332

24 березня о 10:00 під головуванням заступника міського голови Світлани Голдун відбулось засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Фото без опису

На початку засідання начальник фінансового відділу Наталія Друзь доповіла присутнім з питань, що стосувалися внесення змін до бюджету міської ради.

На порядок денний засідання було винесено ряд важливих питань. Зокрема, членами депутатської комісії було розглянуто питання внесення змін, що стосуються переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, а також питання утворення віддалених робочих місць Центру надання адміністративних послуг Снігурівської міської ради в с. Василівка, с. Кобзарці, с. Павлівка та затвердження графіків роботи їх адміністраторів.

Також депутати обговорили питання про реорганізацію шляхом приєднання Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю “Журавлик” до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради та питання про затвердження у новій редакції його положення.

Слід зазначити, що члени комісії підтримали винесення на сесію питання щодо утворення служби перевезення «Соціальне таксі» в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано