СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині триває інформаційно-роз’яснювальна кампанія з питань декларування доходів громадян

Дата: 24.03.2021 21:02
Кількість переглядів: 349

У середу, 24 березня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом зі своїм заступником Олександром Кравченко провели робочу зустріч з одноосібниками в селі Тамарине. Під час спілкування обговорювалися питання щодо порядку та термінів декларування доходів від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена безпосередньо фізичною особою на земельних ділянках (паях) площею понад 2 гектари.Фото без опису

Виступаючи перед присутніми, Інна Бойко окреслила головну мету зустрічі – виведення з тіні усіх без винятку земельних ділянок та приведення господарювання на них у правову площину. Особливо, це стосується одноосібників, які обробляють чималі ділянки.

Очільниця громади наголосила, що чесно задекларовані та сплачені податки мешканцями кожного населеного пункту громади – це їх розвиток та належне утримання інфраструктури. Ігнорування декларування доходів представниками малого бізнесу або ж заниження ними суми прибутків призводить до недоотримання коштів у бюджет.

Учасники зустрічі також обговорили і ряд інших питань: перспективи ремонту дороги загального користування місцевого значення О151901 Снігурівка-Тамарине-Безіменне, Василівського мосту через річку Інгулець, питання реформи освіти та збереження полезахисних лісосмуг.

В ході плідного та конструктивного обговорення було досягнуто повного порозуміння між учасниками зустрічі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано