A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Круглий стіл «Ефективний менеджмент закладу освіти в умовах автономії: нормативне забезпечення».

Дата: 25.03.2021 15:52
Кількість переглядів: 350

24 березня 2021 року відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено для директорів ЗЗСО круглий стіл «Ефективний менеджмент закладу освіти в умовах автономії: нормативне забезпечення».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

До керівників закладів звернулась начальник Відділу освіти КЛАПЧУК Ю.В., яка наголосила на важливості врегулювання установчих документів закладів освіти Снігурівської міської ради відповідно до законодавства, окресливши першочергові дії. Очільниця відділу освіти акцентувала увагу присутніх на організації освітнього процесу з дотриманням вимог нового  Санітарного регламенту в закладах освіти  та  необхідності впровадження НАССР для зниження ризиків, що пов’язані з харчовими отруєннями споживачів,  безпечності харчових продуктів та процесів їх виробництва, а не тільки для дотримання вимог законодавства.

Під час засідання в програмі Zoom Козирєва Л.Л., методист навчально-методичної лабораторії управління розвитком регіональної освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, ознайомила  присутніх з  нововведеннями Інструкції з діловодства та ведення номенклатури справ. До відеозустрічі мали можливість долучитись дистанційно також і заступники директорів з навчально-виховної роботи.

Крім того, у ході роботи були обговорені такі питання: «Стратегічна діяльність керівників закладів освіти: проектування програми розвитку», «Внутрішня система забезпечення якості освіти в закладі загальної середньої освіти».

ШПАК О.П., заступник директора з виховної роботи Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3, та ОЛІЙНИК І.С., вчитель початкових класів цього ж навчального закладу, презентували збірнику корекційних вправ, інтерактивних форм взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами – «Помічник учителя в роботі з «особливою» дитиною в «звичайній» школі».

Усі учасники круглого столу отримали методичні матеріали заходу.

 

Лариса ГОРНОСТАЙ, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Снігурівської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано