A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

26 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Дата: 26.03.2021 14:15
Кількість переглядів: 349

Шановні нацгвардійці!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

26 березня  за офіційним державним календарем ми відзначаємо День Національної гвардії України.  Ми говоримо сьогодні з великою гордістю про тих, хто нині боронить Україну на сході держави, та згадуємо із глибокою скорботою про тих, хто віддав своє життя за незалежність України…

Сучасна Національна гвардія України — потужний військовий підрозділ Міністерства внутрішніх справ України. До її складу увійшли справжні патріоти, добровольці, активісти-сотники самооборони Майдану, народні Герої України, які першими стали на захист українського народу у важкий доленосний для держави час.

Ви гідно витримали всі випробування, пройшли крізь пекло війни, здобули довіру та повагу всього українського народу та визнання світу. Держава високо цінує внесок воїнів-гвардійців у зміцнення національної безпеки України, захист та охорону життя, прав, свобод і законних інтересів громадян.

Від щирого серця вітаємо з професійним святом! Висловлюємо вдячність за самовіддану працю, мужність та стійкість, почесне виконання військового обов’язку перед державою. За вірність присязі! Бажаємо міцного здоров’я Вам та Вашим родинам, витримки, добробуту, миру!

Слава Національній гвардії України!

Слава Україні!

З повагою, Снігурівський міський голова Інна Бойко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано