A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Увага! «Снігурівський ринок» продовжує роботу!

Дата: 29.03.2021 20:20
Кількість переглядів: 339

Шановні снігурівчани! Доводимо до вашого відома, що кооперативне підприємство «Снігурівський ринок» продовжує свою роботу з дотриманням карантинних вимог.Фото без опису

Відповідно до рішення позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації введено в дію ряд обмежень, в тому числі і заборону приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення. Проте, вказані обмеження не стосуються приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів.

Оскільки частка продовольчих товарів, яка реалізується на КП «Снігурівський ринок» становить понад 63% – робота ринку не підпадає під заборону.

Для зупинення розповсюдження коронавірусної інфекції закликаємо мешканців громади дотримуватись карантинних обмежень, маскового режиму в громадських місцях, користуватись антисептиком та дотримуватись соціальної дистанції. Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано