СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко: «Дотримання протиепідемічних вимог – запорука швидкого виходу з «червоної зони»

Дата: 30.03.2021 10:11
Кількість переглядів: 370

Про це наголосила Снігурівський міський голова Інна Бойко в ході зустрічі, яка була ініційована місцевими підприємцями у понеділок, 29 березня 2021 року. Підприємці, які ведуть свою діяльність з продажу товарів в магазинах, висловили стурбованість з приводу введених карантинних обмежень. За їх словами, введені обмеження можуть призвести до позбавлення чи не єдиного джерела доходу та засобів для існування. В ході наради підприємцям було надано відповідні роз’яснення та  рекомендації.Фото без опису

Очільниця громади наголосила, що відповідно до рішень Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС при Миколаївській облдержадміністрації, ведення торговельної діяльності із здійсненням адресної доставки замовлень не заборонено.

Очільниця громади додала, що рішення про введення обмежень приймає не міська рада  а Державна або Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС. Рішення даних комісій є обов’язкові до виконання і органи місцевого самоврядування не можуть пом’якшити введені обмеження.

Але тим не менш, міська влада з розумінням ставиться до місцевих підприємців. Міська рада зі свого боку на початку року звернулася до Кабінету Міністрів України та Офісу Президента з пропозицією розглянути можливість передачі прав органам місцевого самоврядування на самостійне прийняття рішення щодо впровадження чи скасування обмежувальних заходів, на що було отримано відмову.

Інна Бойко зазначила, якщо п’ять днів поспіль показники будуть в нормі, то Миколаївська область повернеться до «помаранчевої» зони.

«Кожен з нас має чітко дотримуватись протиепідемічних вимог. Лише так ми скоріше вийдемо з «червоної зони», – відмітила міський голова.

Відтак, магазини можуть проводити торгівельну діяльність непродовольчою групою товарів із здійсненням адресної доставки та з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано