A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела засідання виконкому міської ради

Дата: 31.03.2021 21:57
Кількість переглядів: 474

У середу, 31 березня 2021 року, під головуванням Снігурівського міського голови Інни Бойко відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний засідання було винесено понад три десятка питань.Фото без опису

Зокрема, членами виконкому було розглянуто земельні питання в частині розпорядження земельними ділянками в межах території Снігурівської міської територіальної громади та стан оплати за землю за 2020 рік.

Також, на засіданні виконкому було винесено питання затвердження Меморандуму взаємодії та співпраці виконавчого комітету Снігурівської міської ради щодо роботи служби перевезення “Соціальне таксі” в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Снігурівської міської ради. Заступник міського голови Світлана Голдун пояснила, що з 2017 року працює державна програма з забезпечення територіальних громад спеціалізованим автотранспортом для перевезення осіб з інвалідністю. Для участі у даній програмі, міська рада має подати до Міністерства соціальної політики відповідний пакет документів, в тому числі і вищевказаний Меморандум. Дане рішення членами виконкому було прийнято одноголосно.  

«Маємо скористатися цим невеликим, але реальним шансом отримати автомобіль для наших мешканців з особливими потребами», – відмітила Інна Бойко.

В ході засідання було обговорено питання затвердження актів прийому-передач майна на баланс та оперативне управління підпорядкованих установ, питання уточнення адрес, прийняття громадян на квартирний облік, тощо.

Розглянувши усі питання порядку денного, виконавчий комітет Снігурівської міської ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано