A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Щодо надання інформації

Дата: 12.04.2021 11:48
Кількість переглядів: 504

Управління Державної казначейської служби України у Снігурівському районі Миколаївської області повідомляє що:  відповідно до листа - роз»яснення Міністерства цифрової трансформації України №1/04-2-5999 від 17.11.2020 пункту 13 Положення про формування та виконання Національної програми інформатизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.08.1998 №1352 (далі-Положення) під час виконання завдань (проектів) Національної програми інформатизації державні замовники беруть бюджетні зобов»язання та здійснюють платежі за такими завданнями (проектами) після їх погодження з Генеральним державним замовником у разі, коли їх вартість дорівнює або перевищує 500 тис. гривень, а у разі закупівлі послуг з підключення до Інтернету та/або побудови локальних мереж для закладів загальної середньої освіти, коли їх вартість перевищує 100 тис. гривень.

Погодження завдань (проектів) вартістю меншою, ніж 500 тис. гривень, у разі закупівлі послуг з підключення до Інтернету  та/або побудови локальних мереж для закладів загальної середньої освіти – 100 тис. гривень, здійснюється шляхом повідомлення Генерального державного замовника за визначеною ним процедурою. Перелік кодів наведено в додатку до Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації (пункт 2 розділу ІІ) затвердженої наказом Міністерства цифрової трансформації України від 07.05.2020 №67 «Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22 травня 2020 р. за № 459/34742.   

Вищезазначену інформацію просимо врахувати в роботі. В подальшому при реєстрації таких договорів в обов»язковому порядку до Управління надавати підтверджуючу інформацію (роздруковану копію екрану, фото екрану зі смартфону тощо) щодо інформування Мінцифри про укладений договір.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано