A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Працівники міської ради підтримали акцію "Чисте довкілля"

Дата: 16.04.2021 15:19
Кількість переглядів: 491

Фото без описуНа Снігурівщині продовжується акція "Чисте довкілля". Протягом тижня на території міської територіальної громади місцеві мешканці, підприємці, представники влади, а також підприємств, установ та організацій Снігурівської ОТГ брали участь у прибиранні прилеглої території.

У п'ятницю, 16 квітня, у м. Снігурівка відбулась толока. Працівники міської ради на чолі з міським головою Інною Бойко влаштували генеральне прибирання території біля адмінбудівлі мерії, прибрали сміття, а також висадили берізки уздовж стадіону "Колос" та навпроти Снігурівської міської ради.

"Ми своїм дружнім колективом долучилися до традиційної акції "Чисте довкілля", спрямованої на озеленення рідного міста, збереження природи. Закликаю земляків берегти навколишнє середовище та приєднуватися до ініціативи. Разом зробимо нашу громаду затишною та впорядкованою", - відзначила Інна Бойко.

За допомогу в проведенні толоки міська рада дякує ФГ "Славутич" (Бульба Л.А.) за надану спецтехніку, Зіньковському С.Г. за саджанці дерев та усім, хто долучився до акції.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано