A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Світлана Голдун провела робочу нараду з директорами ЗДО

Дата: 16.04.2021 17:18
Кількість переглядів: 646

Фото без описуУ четвер, 15 квітня 2021 року, заступник міського голови Світлана Голдун спільно з начальником відділу освіти Юлією Клапчук провела робочу нараду з директорами закладів дошкільної освіти міста з актуальних питань освіти, яка проходила за участі представників соціальних служб та правоохоронних органів.

Начальник служби у справах дітей Іванна Наріжня, начальник Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Катерина Бурбела та інспектор ювенальної превенції Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області старший лейтенант поліції Анна Дмитрієва надали присутнім роз’яснення щодо протидії булінгу та відповідальність за бездіяльність учасників освітнього процесу.

В ході наради було обговорено низку важливих питань щодо приведення діяльності закладів дошкільної освіти та освітнього процесу до вимог чинного законодавства та рекомендацій ДСНС та Держпродспоживслужби.

Присутні обговорили практично всі етапи, які стосуються організації діяльності та розвитку ЗДО для того, щоб з початку нового навчального року спланувати свою діяльність у відповідному руслі. Присутні також заслухали пропозиції директорів ЗДО щодо їх бачення роботи підпорядкованих навчальних закладів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано