A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Триває акція «За чисте довкілля»: прибирали Афанасіївський старостинський округ

Дата: 19.04.2021 08:23
Кількість переглядів: 479

В рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території Афанасіївського старостинського округу пройшли толоки. В акції взяли участь активісти громади, небайдужі  жителі сіл Афанасіївка та  Юр’ївка,  працівники культури та  освіти  старостинського округу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Під час всеукраїнської акції «За чисте довкілля» були приведені до належного естетичного стану узбіччя доріг, зупинки громадського транспорту, будівлі загально-громадських, освітніх, лікувальних закладів. Учасники акції запланували на наступну п’ятницю провести толоку на Юріївському кладовищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Завдяки підтримці громади у квітні місяці було спиляно аварійні дерева та гілки, які перешкоджали проїзду транспорту. Небайдужі жителі громади ліквідували незручності колодязів загального користування с. Афанасіївка. Також за підтримки мешканців округу було знято з консервації після зимового періоду свердловину по вул. Стадіонна – встановлено лічильне обладнання  та замінено насос. 

"Благоустрій рідного краю - це обов'язок кожного. Нам є над чим працювати і є чого прагнути. Хоч, по Афанасіївському старостинському  округу ще є невирішені проблеми, але ми поступово рухаємося вперед", - відзначив староста Василь Хомко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано