A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Вітаємо переможців!

Дата: 19.04.2021 15:22
Кількість переглядів: 717

Фото без описуВітаємо учасників танцювального колективу "Мрія" Афанасіївського центру дозвілля філії Снігурівського будинку культури - керівник Катерина Юріївна Жадан-Тарасенкова, які прийняли участь у дистанційному Всеукраїнському конкурсі "Свято весни" в м. Дніпро та посіли почесне друге місце, за що отримали почесні нагороди. Так, в номінації "Глядацька симпатія", снігурівчанки в черговий раз отримали визнання: перше місце за танець "Смак французького вина" та друге місце за номер "Стихія кохання". Щиро вітаємо наших артистів, які показали високий рівень на конкурсі, та бажаємо нових творчих досягнень та нагород.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також 15 квітня в м. Білгород-Дністровський пройшов Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв "Український перфоманс". У конкурсі взяли участь наші вихованці. Так, учениця Снігурівської дитячої школи мистецтв Софія Маврич вразила суддів чудовою піснею "Крилами ангела", виборола тим самим почесне ІІІ місце. Вітаємо Софію з перемогою, захоплюємось її талантом та бажаємо досягти ще більших мистецьких висот.

Фото без опису

Також раді вітати вихованців гуртка "Паперопластика" Дар'ю Галушко, Івана Фотуйму, Назара Ісака та Дениса Лисака (керівник – Наталія Здражевська) з перемогою у відкритому конкурсі творчості "Птахи навколо нас". Учні показали чудові результати, отримавши заслужені відзнаки від журі конкурсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Снігурівщина багата талановитими людьми. І в черговий раз наші вихованці доводять це не словом, а ділом. Нехай і надалі наша громада звучить на теренах України, зміцнюючи імідж завдяки наполегливості та таланту наших земляків! Так тримати!» - відзначила міський голова Інна Бойко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано