A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Пробація - альтернатива ув’язненню

Дата: 20.04.2021 16:38
Кількість переглядів: 424

Протягом квітня 2021 року працівниками Снігурівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області з метою здійснення соціально-виховної роботи серед клієнтів пробації в тому числі і серед неповнолітніх було проведено ряд просвітницьких заходів щодо переваг пробації як альтернативи ув’язненню.

Фото без опису

Під час своєї роботи працівниками Снігурівського районного сектору було продемонстровано соціальний анімаційний ролик «Як Жека не потрапив за грати», який демонструє переваги пробації та можливості виправлення правопорушника в суспільстві. Основним із посилів даного ролика є те що пробація -це не пробачення, пробація - це сучасний інструмент роботи з правопорушниками, який дозволяє їм зберегти соціальні зв’язки та можливості стати на шлях виправлення без позбавлення волі (знайти роботу, створити або відновити родину, продовжити навчання тощо).

 

Старший інспектор Снігурівського районного сектору філії Державної установи «центр пробації» в Миколаївській області Тетяна КИРИЙЧУК



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано