A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Звернення Снігурівського міського голови Інни Бойко до Дня пам'яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 376

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Шановні снігурівчани!

 

Фото без опису26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа, яка сколихнула всю планету, змінила долі тисяч людей.

Для історії України Чорнобиль став гіркою сторінкою, що навіки залишиться у пам’яті народній як символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків, які пройшли через радіоактивне пекло – пожежників, міліціонерів, військових, медиків, цивільного населення. Відголоски аварії і зараз забирають життя тих, хто, не шкодуючи себе, постав проти невідомого до тих пір ворога.

Велика щира вдячність вам, шановні ліквідатори аварії, за справжній подвиг, за мужність, патріотизм, стійкість та самовідданість. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом - зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.

Низько схиляємо голови перед вдовами, дітьми, потерпілими, інвалідами, які постраждали внаслідок катастрофи. Світла пам'ять усім, кого немає з нами.

Нехай наша земля ніколи більше не зазнає подібного лиха. Бажаю всім здоров’я, сил, оптимізму, достатку, злагоди в родинах. 

 

З повагою,

Міський голова Інна Бойко

                                                                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано