A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко провела робочу зустріч з нардепом Ігорем Негулевським, головою РДА Владиславом Дмитрівом та депутатом облради Іваном Кухтою

Дата: 21.04.2021 20:24
Кількість переглядів: 505

Фото без описуУ середу, 21 квітня 2021 року, Снігурівщину з робочим візитом відвідали народний депутат України Ігор Негулевський разом з головою Баштанської райдержадміністрації Владиславом Дмитрівом та депутатом Миколаївської обласної ради Іваном Кухтою. В ході візиту було проведено зустріч з Снігурівським міським головою Інною Бойко та депутатами міської ради, під час якої було піднято ряд важливих питань, а саме: ремонт автодороги Р-81 у напрямку міста Херсон, питання медицини, будівництво дитячих майданчиків у трьох населених пунктах громади, наповнення бюджету громади, земельні питання, ремонт ліфту у Снігурівській міській лікарні, тощо.

З приводу автодороги Р-81 (Казанка-Снігурівка-Антонівка) було зазначено, що найближчим часом буде оголошено тендер на проведення ремонтних робіт. Також стало відомо, що ремонтні роботи мають розпочатися зі сторони Херсонської області у напрямку міста Снігурівка.

Ігор Негулевський зазначив, що має намір виділити депутатські кошти на будівництво трьох дитячих майданчиків, один з яких знаходитиметься в місті Снігурівка а два інші в сільській місцевості. В Снігурівці спортивний майданчик планують побудувати на території ЗОШ №1, другий майданчик знаходитиметься в селі Галаганівка, поряд з бібліотекою та будинком культури, третій майданчик планують побудувати в селі Кобзарці. Будівництво має розпочатися вже у найближчі два місяці.

Окрім того, нардеп підтримав ініціативу міського голови Інни Бойко щодо придбання автобусу для відновлення сполучення з сільськими населеними пунктами громади. Ігор Негулевський відмітив, що сприятиме виділенню 1,5 млн.грн на дані потреби.

Після обговорення нагальних питань, поважні гості оглянули Снігурівську ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад), сумнозвісну автодорогу Р-81 у напрямку міста Херсон та Василівський понтонний міст через річку Інгулець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано