A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці притягнули до відповідальності особу, яка викидала сміття на околиці міста

Дата: 24.04.2021 11:01
Кількість переглядів: 412

Фото без описуНещодавно в соціальних мережах було опубліковано відео, на якому мешканці міста зафільмували особу, яка викидала сміття з причепа трактора посеред поля біля залізничного моста через річку Інгулець. Правоохоронними органами було проведено перевірку та встановлено особу, відносно якої було складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів), який було направлено на розгляд адміністративної комісії  Снігурівської міської ради.

У п’ятницю, 23 квітня 2021 року, у залі засідань міськради було проведено засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Снігурівської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Андрія Гищака, в ході якої і розглядалося питання щодо накладення адміністративних стягнень до вказаної особи. Після всебічного та повного вивчення справи, комісія прийняла рішення визнати винним у скоєнні адміністративного правопорушення вказаного громадянина та накласти на нього адміністративне стягнення у розмірі 1360,00 гривень.

Дуже сумно, що це не поодинокий випадок, оскільки на даному засіданні комісії було розглянуто ще п’ять таких питань з прийняттям відповідних рішень щодо накладення адміністративних стягнень. Декотрі особи навіть не з’явилися на засідання, хоча, дарма – адже від правосуддя вони вже не сховаються. Найбільш злісним порушникам було застосовано максимальний розмір штрафу.

Звертаємося до мешканців міста з великим проханням – не викидати сміття у невстановлених місцях, оскільки за дане порушення передбачається притягнення до адміністративної відповідальності в рамках чинного законодавства. Якщо ви стали свідком того, що хтось викидає сміття – відразу звертайтеся у правоохоронні органи та за можливості фіксуйте дані випадки відео або фото. Це дозволить швидше знайти винну особу та притягнути її до відповідальності.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано