A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

У Снігурівці розпочато перший етап стерилізації безпритульних собак

Дата: 24.04.2021 11:04
Кількість переглядів: 507

Фото без описуПитання безпритульних тварин – одне з найгостріших тем на сьогоднішній день для мешканців міста Снігурівка. Практично кожен мешканець стикався з нападом зграї або поодиноких собак у місті. Та й на адресу міської ради надходило чимало скарг від жителів.

Ще на початку лютого першим заступником міського голови Андрієм Гищаком було проведено перемовини з рядом спеціалізованих організацій щоб дати старт у вирішенні даного питання.  В результаті, нещодавно було підписано договір з ГО «Порятунок чотирилапих» для проведення стерилізації безпритульних тварин в Снігурівці.

Днями працівники  вищезазначеної громадської організації приїхали до Снігурівки та провели стерилізацію частини собак міста.

«Стерилізація безпритульних собак у Снігурівці проводиться вперше за останні двадцять років. На сьогоднішній день це єдиний гуманний спосіб вирішення даної проблеми, оскільки міський бюджет поки що не в змозі потягнути створення притулку для бездомних тварин в місті. Захисники тварин також можуть не хвилюватися, адже цей процес не шкодить здоров’ю собак і через відсутність розмноження, популяція бездомних тварин буде зменшуватися природним шляхом. Позитивним ефектом стерилізації є відсутність агресії, що дозволить виключити випадки нападів на мешканців міста. Зрозуміло, що представники громадської організації не стерилізують усіх собак у місті за один раз. Проте, роботу у даному напрямку розпочато», – прокоментувала міський голова Інна Бойко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано