A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В міській раді відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 28.04.2021 15:20
Кількість переглядів: 565

28 квітня о 14:00 в приміщенні Снігурівської міської ради пройшло засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули більше двох десятків питань.

На початку засідання присутні під головуванням секретаря міськради Сергія Верловицького розглянули питання про стан роботи зі зверненнями громадян в Снігурівській міській раді та внесли зміни до Регламенту виконавчого комітету поточного скликання.

Серед питань порядку денного були розглянуті проєкти рішень, зокрема, про участь у щорічному обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, підготовку до проведення у 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, про забезпечення охорони лісів та природних комплексів від пожеж, про створення постійно діючої Комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення фактів масового отруєння бджіл на території Снігурівської міської ради.

Членами виконкому було затверджено План цивільного захисту на особливий період, План реагування на надзвичайні ситуації, Положення про спеціалізовані служби цивільного захисту Снігурівської міської територіальної громади, а також персональний склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Снігурівської міської ради. Також присутні розглянули ряд питань стосовно присвоєння тимчасової поштової адреси об’єкту будівництва, видачу громадянам ордерів на житло та взяття громадян на квартирний облік та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано