A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині у Чистий четвер влаштували прибирання

Дата: 30.04.2021 11:26
Кількість переглядів: 586

Фото без описуУ четвер, 29 квітня 2021 року, напередодні великодніх свят працівники Снігурівської міської ради провели толоку біля адмінбудівлі міської ради та на околиці міста, під час якої навели благоустрій узбіччя дороги.

Учасниками толоки разом з комунальними службами, працівниками ПСП «Агрофірма «Роднічок» з залученням техніки ФОП Сергіюк О.І. та за участі депутата міської ради Олександра Кожанова було очищено від сміття та чагарників значну частину лісосмуги вздовж ділянки дорожнього сполучення між Снігурівкою та Кобзарцями. Працівники міськради спиляли сухі гілки, вирубали поросль, обрізали чагарники та побілили дерева, а також зібрали декілька десятків величезних мішків побутового сміття, яке залишили на узбіччі лісосмуги мешканці.

Також на території м. Снігурівка взяли участь у прибиранні представники ТОВ СГВП «СНІГУРІВСЬКЕ», які ініціювали прибирання паркової зони та дитячого майданчику біля Будинку творчості дітей та юнацтва, який є улюбленим простором для відпочинку місцевих мешканців. Під гаслом «Чистий четвер – чиста Снігурівка» молоді працівники підприємства побілили дерева, відремонтували та пофарбували лавки, урни для сміття та облаштували для дітлахів пісочницю.

 «З кожним днем, з кожним таким «суботником» наші населені пункти перетворюються на чисті й прибрані осередки для снігурівчан та гостей ОТГ. Кожен мешканець нашої громади апріорі має бути свідомим громадянином, бути відповідальним за чистоту навколишнього середовища та стан природи навколо нас. Тільки таким чином ми зможемо залишити нашим дітям та онукам зелену планету для комфортного життя та здоров’я», – зазначила міський голова Інна Бойко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано