A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Пам’ятаємо минуле заради майбутнього

Дата: 08.05.2021 12:00
Кількість переглядів: 549

Друга світова війна пролетіла вогняним птахом по всій Україні, опалила кожну сім’ю і кожне людське життя. Для всіх нас війна – вічно у незгасній пам’яті.Фото без опису

Події Другої світової війни вражають силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист рідної землі. До Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у бібліотеках Публічної бібліотеки відбулися тематичні заходи: акція «Ніколи знову» (популяризація червоного маку, як символу пам`яті жертв війни), вахта пам’яті «Перемога єднає покоління», година історичної пам’яті «Стоїть в скорботі мати - Україна», година історії «Невгасимий вогонь мужності», урок пам’яті «Величний подвиг в ім’я людства – поза часом», «Подвигу й мужності пам’ять і честь», урок – екскурс «Не згасити вогонь пам’яті» та інші.

До уваги читачів в бібліотеках були організовані книжкові виставки : «Друга світова війна в українській художній літературі», «Подвигу й мужності пам’ять і честь», «Переможні сторінки Другої світової війни», «У війни не жіноче обличчя», «Друга світова війна: український вимір», «Подвиг батьків – в спадщину нащадкам», «Ваш подвиг в наших серцях».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано