A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

До 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2021 10:00
Кількість переглядів: 363

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Цей день залишається для нас святом радості й смутку. В Снігурівському історико – краєзнавчому музеї проведено заходи  з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій  війні. З учнями  третього класу ( класовод О.І. Лавро)  проведено урок мужності « Іспит на мужність», присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.

Фото без опису

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війни 1941 – 1945р.р. У перемозі над нацизмом активну участь у боях за свободу і незалежність Вітчизни брали снігурівчани. Понад п’ять тисяч земляків нашого району взяли в руки зброю, щоб зупинити навалу ворога. Загинуло за часи війни 2647 земляків. У 840 похоронках було зазначено, що вони загинули смертю хоробрих. З учнями опорної школи №4 (класовод Т.Л.Лопатньова) проведено історичну годину: «Наші земляки – визволителі Європи». Проведено тематичні екскурсії: «Подвиги наших земляків в роки Другої світової війни».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Великий і тяжкий шлях дорогами війни пройшли наші земляки. Учні розширили свої уявлення про Другу світову війну, формувалося ставлення до таких якостей, як патріотизм, самовідданість, бажання захищати Батьківщину, усвідомлення подвигу борців проти нацизму часів Другої світової війни. А у світлі сьогоднішніх подій – виховання поваги до захисників територіальної цілісності нашої держави на сході України.  Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано