A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Інна Бойко привітала ветерана Другої Світової війни з Днем перемоги

Дата: 07.05.2021 15:33
Кількість переглядів: 406

Фото без описуВсе менше і менше з кожним роком стає ветеранів Другої Світової війни, учасників бойових дій. На території Снігурівської міської територіальної громади залишився лише один ветеран.

З кожним роком все далі від нас той пам’ятний День Перемоги. Друга Світова війна залишила слід у житті практично кожної української родини. Ось чому День перемоги був і залишається для нас не тільки великим святом, а й хорошим приводом сказати слова подяки тим, хто відстояв мир на рідній землі для майбутніх поколінь.

У п’ятницю, 7 травня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом зі своїм заступником Світланою Голдун та начальником відділу соціального захисту Ларисою Караченцевою відвідали ветерана Другої Світової війни Мацюту Віктора Михайловича. Гості привітали ветерана зі святом Перемоги, подякували за ратний подвиг у роки війни, побажали здоров’я та вручили приємний подарунок.

76 років пройшло з того часу, як завершилася найкривавіша війна в історії людства, війна, яка забрала мільйони людських життів, покалічила десятки мільйонів  людських доль. Саме ветерани в тій війні потом і кров’ю, ціною власного здоров’я, ціною власного життя здобули перемогу для кожного з нас. Їх мужність та відвага є гідним прикладом для наслідування молодому поколінню. Щира їм подяка та шана!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано