A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

На Снігурівщині відзначили 76-річницю перемоги над нацизмом

Дата: 09.05.2021 12:15
Кількість переглядів: 401

Фото без описуДруга світова війна все далі і далі від нас, але ми всі знаємо, що вона була страшною та кривавою, що загинула на ній невимовна кількість мільйонів людей, які просто хотіли жити. І скільки б не минуло років і десятиліть від того недільного ранку, коли пролунало страшне слово «війна», вони ніколи не принесуть спокою матерям, діти яких віддали найдорожче – життя у боротьбі з нацистськими загарбниками.

Сьогодні, 9 травня 2021 року, міський голова Інна Бойко разом з представниками міської ветеранської організації, військовослужбовцями та громадськістю міста взяли участь у пам’ятному мітингу біля Стели загиблим воїнам-снігурівчанам у Другій Світовій війні, щоб вшанувати подвиг героїв-земляків, які віддали життя за Батьківщину, визволили рідну землю і всю Європу від нацистського режиму.

Пам'ять усіх загиблих захисників Батьківщини вшанували хвилиною мовчання.

Представники влади разом з громадськістю також брали участь в покладанні квітів до братських могил, пам’ятників міста, меморіалу загиблим воїнам на кладовищі та до могил загиблих військовослужбовців на Сході України.

«Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, тим, хто підняв з руїн нашу країну. Україна пам’ятає героїчний подвиг усіх наших солдат-фронтовиків та тих, хто допомагав здобувати перемогу в тилу. Сьогодні наше спільне завдання – вберегти мир у всій Україні», - зазначила міський голова Інна Бойко за підсумками проведених заходів.

Скільки життів забрала та страшна війна! Скільки доль зруйнувала вона… Пам'ять не має початку і не має кінця. Ми, наші діти, онуки та правнуки повинні знати і пам’ятати, якою дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні. У довічному боргу наші покоління перед ветеранами війни. Все менше їх залишається в життєвому строю.

Вже не перший рік святкування відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!», наголошуючи, що потрібно зробити все можливе для того, щоб подібне у людській історії більше ніколи не повторилося.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано