A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

15 травня Снігурівська ДЮСШ святкує 45 років з дати заснування!

Дата: 15.05.2021 08:10
Кількість переглядів: 339

Фото без опису45 років – це не тільки понад чотири десятиліття становлення та розвитку спортивного закладу, а, передусім, це роки щоденної наполегливої праці відданих своїй улюбленій справі людей. Це довгі роки культивування любові до фізичної культури і спорту, до здорового способу життя. Це роки кропіткої роботи з підростаючим поколінням від перших несміливих кроків і численних тренувань до гучних перемог на великих спортивних аренах України, Європи та світу.

Вітаю колектив ДЮСШ та їх вихованців з річницею заснування спортивного закладу, який без перебільшення можна назвати візитівкою нашого міста! Висловлюю теплі слова вдячності тренерам за високу особисту відповідальність, ентузіазм та цілеспрямованість, за активну роботу з реалізації державної політики в галузі фізичної культури і спорту.

Впевнена, що традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління продовжуватимуться і надалі, а фізична культура і спорт є і будуть міцним підґрунтям та вагомою запорукою для подальшої популяризації спортивного руху в громаді, і безумовно, для здобуття нових перемог!

 

Міський голова Інна Бойко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано