A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Шановні споживачі!

Дата: 12.05.2021 14:37
Кількість переглядів: 287

Комунальне підприємство «Снігурівський комунальник» нагадує про своєчасний розрахунок за отримані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та в подальшому не накопичення заборгованості.

Фото без опису

На сьогоднішній день велика кількість споживачів має заборгованість з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що в свою чергу створює нерівні умови для споживачів  житлово-комунальних послуг та підвищує соціальну напругу в суспільстві, зокрема між споживачами, які добропорядно та своєчасно оплачують надані послуги, а також унеможливлює виконувати покладені на комунальне підприємство функції у зв’язку з недостатністю фінансових надходжень від споживачів за надані послуги  це - ремонтні роботи водопровідної мережі, своєчасна виплата заробітної плати працівникам, ремонт спеціалізованої техніки та придбання обладнання для покращення якості централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Комунальне підприємство «Снігурівський комунальник» наголошує, що споживачам, які мають заборгованість з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення мають право укласти договір реструктуризації заборгованості (для кожного споживача окремо, виходячи з фінансового стану споживача).

Для укладання договору реструктуризації необхідно надати наступні документи:

  • Заява на ім’я начальника КП «Снігурівський комунальник»;
  • Копія паспорта (1, 2 сторінка і місце реєстрації);
  • Копія ідентифікаційного номеру.

Відповідно до Закону «Про житлово-комунальні послуги» - Виконавець комунальних послуг має право обмежити надання відповідної комунальної послуги споживачу  в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.

Також комунальне підприємство звертається до споживачів, які не уклали договір на послугу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у 2020 році, мають обов’язково звернутися до КП «Снігурівський комунальник» (вул. Жовтнева, 75, м. Снігурівка) для укладання договору за вищевказану послугу та надати наступні документи:

  • Копія паспорта (1, 2 сторінка і місце реєстрації);
  • Копія ідентифікаційного номеру;
  • Документи на право власності (Договір купівлі-продажу / витяг) на приватний будинок / квартиру;
  • Контактний телефон.

Детальна інформація за телефоном 05162-2-15-45 (абонентський відділ)

05162- 2-18-70 (секретар)

Рекомендуємо абонентам – боржникам скористатися законним правом на укладання договорів реструктуризації та погасити заборгованість у повному обсязі.

 

З повагою, КП «Снігурівський комунальник»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано