A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

«Овочі, ягоди та фрукти – корисні продукти»

Дата: 14.05.2021 14:49
Кількість переглядів: 380

Тема здорового способу життя в наш час дуже актуальна. На фоні поганої екології, неякісних продуктів харчування, стресів – здоровий спосіб життя просто необхідний.

14.05.2021 р. до Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Журавлик» Снігурівської міської ради завітали гості з Публічної бібліотеки Снігурівської міської ради та провели захід під назвою «Овочі, ягоди та фрукти – корисні продукти». Бібліотекарі Надія Мочаліна та Світлана Андрюшина розповідали про овочів і фруктів в харчуванні, їх користь для здоров’я людини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Діти розглядали книжки, в яких було багато корисної інформації про овочі та фрукти, що можна з них приготувати, також відповідали на запитання, грали в гру «Варимо борщ та компот».

А завершилось все приготуванням справжнього салату з огірків, редиски, помідорів та капусти. Всі приймали активну участь у нарізанні, а потім поїданні смачного та вітамінного салату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано