A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Європа багатолика, єдина, близька, велика

Дата: 15.05.2021 15:18
Кількість переглядів: 494

У третю суботу травня, починаючи з 2003 року, в Україні щорічно відзначається День Європи. Відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. До цієї дати ,у бібліотеках Публічної бібліотеки було організовано ряд культурно-просвітницьких заходів. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Зокрема, з 11 по 15 травня   для читачів експонувалися книжкові  виставки :  «Український міст в Європу», «До Європи через книгу», «День Європи в Україні», «Подорож Європою», «Європа в особистостях», «Сузір’я Європейських держав».

Щоб розкрити найцікавіші історичні, культурні, пам’ятні та найвизначніші місця країн Європи, познайомити з її видатними пам'ятками архітектури, мистецтва, культури та   показати українцям, що вступ до Європейського Союзу – це дуже потрібний крок для нашої країни  у бібліотеках  пройшли заходи: євро-вікторина «Європейські столиці», бібліотечне рандеву «Привіт Європо!», інтелектуально-літературний круїз «Країнами Європи»,флеш-моб «Україна та Європа разом» , інформаційно-розважальний калейдоскоп «Що ти знаєш про Європу?» .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано