A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівській міській раді відбулося засідання робочої групи з реалізації спільного проекту з ГО «ВІВАТ» з підтримки закладів охорони здоров'я

Дата: 14.05.2021 17:05
Кількість переглядів: 558

Фото без описуУ п’ятницю, 14 травня 2021 року, в міській раді за участі заступника міського голови Олександра Кравченка, голови ГО «ВІВАТ» Тамари Дирди, директора КНП «Снігурівська міська лікарня» Дениса Желнарського та в.о.директора територіального центру соціального обслуговування Тетяни Іваненко відбулося обговорення питання реалізації проекту «Допоможемо. Підтримаємо. Пошиємо: підтримка закладів охорони здоров'я в боротьбі з COVID-19 шляхом пошиття одноразових захисних халатів, постільної білизни та подушок», який реалізується ГО "ВІВАТ" разом з Снігурівською міською радою за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

В ході засідання обговорили ряд організаційних питань, що стосуються команди волонтерів по пошиттю білизни та засобів індивідуального захисту для медичних закладів, вимоги до матеріалів та кінцевої продукції.

Окрім того, обговорили питання проведення тренінгів для волонтерів щодо організації психологічної та інформаційної підтримки з питань захворювання на COVID-19.

За підсумками засідання робочої групи було підписано угоду про наміри спільної реалізації проекту між ГО «ВІВАТ» та учасниками проекту – представниками Снігурівської міської лікарні, територіального центру соціального обслуговування та ПП «Редакція газети «Вісті Снігурівщини».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано