A A A K K K
для людей із порушенням зору
СНІГУРІВСЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
БАШТАНСЬКИЙ РАЙОН, МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

В Снігурівці відзначили День Європи

Дата: 15.05.2021 16:48
Кількість переглядів: 324

Відповідно до Указу Президента від 19 квітня 2003 р. № 339/2003 у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, сплоченої прогресивними демократичними поглядами. Тому, цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

У суботу, 15 травня, на головній площі міста під мелодію національного гімну учні Снігурівської опорної школи Олександра Васильєва та Кирило Кучина підняли Державний прапор України, а учні Снігурівської гімназії Анна Александрова та Руслан Наріжній під Гімн Європейського Союзу урочисто підняли стяг Євросоюзу. Свої концертні номери присутнім дарували вихованці дитячої школи мистецтв, а також Будинку творчості дітей та юнацтва.

Снігурівський міський голова Інна Бойко звернулась до присутніх зі словами привітань. Вона наголосила, що це свято в черговий раз нагадує, що Європа починається не за кордоном України, а у серці кожного з нас. Адже Україна – частина Європи, якою ми всі пишаємося.

«Наша країна свідомо обрала курс на утвердження демократичних принципів, інтеграцію до європейських інституцій. Цей вибір є природнім і цілком закономірним. Прагнучи бути європейцями, ми залишаємося українцями та шануємо спільні цінності, спільну історію і, що головне, майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів. Цінності та принципи, притаманні ЄС, гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Тож, бажаю усім присутнім та жителям нашої громади єдності та відданості європейським цінностям, дружнього та теплого спілкування і нових перспектив розвитку України як європейської держави», - відзначила Інна Бойко.

Вихованці Снігурівської дитячої школи мистецтв та Будинку творчості дітей та юнацтва порадували присутніх своїми виступами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте Ви вступ України до ЄС?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано